We check, pack and supply roses

Over ons

Fresco Flowers is opgericht in 2005 en is een bloemenverwerkingsbedrijf gevestigd op ‘s werelds bekendste en grootste bloemenveiling Royal FloraHolland Aalsmeer. Deze unieke locatie dient als een uitstekend platform voor de distributie en verkoop van bloemen richting Europa. Tevens geeft het direct toegang tot de laatste marktinformatie en trends in de internationale bloemenhandel.

Zodra de rozen uit Kenia met geconditioneerde vluchten aankomen in Nederland (Amsterdam) en België (Luik) worden de rozen ontvangen door onze vrachtagent en direct  naar onze locatie in Aalsmeer getransporteerd.

WE CHECK, PACK AND SUPPLY ROSES

  • Fresco Flowers heeft een ervaren en proactief team die de behoeften en belangen van de klant begrijpen. Zij zetten zich in voor een continue verbeteringsproces op het gebied van assortiment, kwaliteit en verkoop.
  • Fresco Flowers vereist tijdige levering van aanvoerinformatie in de operatie in overeenstemming met de vastgestelde kwaliteitsnorm rekening houdend met de kosten.
  • Fresco Flowers integreert alle bedrijfsprocessen met behulp van haar technologisch platform.
  • Fresco Flowers begrijpt de kwaliteitsnorm van de kopers en zijn kwekers. De kwaliteitscontrole wordt niet alleen gedaan bij het eindproduct, maar ook bij het productieproces, van zand tot klant.
  • Fresco Flowers onderzoekt en ontwikkelt nieuwe verpakkingsmogelijkheden. Met de filosofie: “willen is kunnen”.
  • Fresco Flowers controleert de financiën en administratie voor haar kwekers en zichzelf om ervoor te zorgen dat alle activiteiten optimaal worden uitgevoerd.

Met deze kernactiviteiten in combinatie met een goede samenwerking met de kwekers, logistiek en verkoop bouwt Fresco Flowers aan een lange termijn relatie met zijn ketenpartners.

Missie

Als één van de marktleiders in de handel van het verwerken van bloemen, blijven we bij Fresco Flowers voortdurend in beweging. We reageren proactief op veranderingen in de markt, in de aanvoer en in technologie.

Onze missie is om op regelmatige en betrouwbare manier zoveel mogelijk klanten te voorzien van verse en top kwaliteit rozen in de juiste verpakking. Dit bereiken wij onder andere door het gebruik van moderne machines, het werken onder goede omstandigheden en oog te hebben voor kwaliteit. Bovendien spelen wij in op de wensen van onze kwekers en kopers.

Strategie

De strategie wordt gekenmerkt door de volgende punten:

  • Totale kwaliteitscontrole van zand tot klant
  • Vakkundige begeleiding voor de kweker
  • Korte logistieke lijnen uit Kenia
  • Regelmatige aanvoer

Bedrijfsfilm

Locatie

Postadres
Postbus 1127
1430 BC AALSMEER
Nederland

Bezoekadres I
Royal FloraHolland Aalsmeer
Legmeerdijk 313 , locatie No. 143-71
1431 GB  AALSMEER
Nederland

+31 (0) 297 368 066

 

Routebeschrijving_button

we check, pack and supply roses

Tel: +31 (0)297 368 066