We check, pack and supply roses

Onze kweker: Ol-Njorowa (RFH Nr. 6597)

Wij streven ernaar om de hoogste kwaliteit rozen te telen op de oevers van Lake Naivasha. Dit  gebied in Kenia kent het hoogste dagelijkse uren zon het hele jaar door. Deze ideale groeiomstandigheden zorgen ervoor dat we kwalitatief goede rozen kunnen telen rekening houdend met de wettelijke milieu- en kwaliteitscontroles. Boven alles willen we maatschappelijk verantwoord  zijn, zodat de beroepsbevolking werkt in een veilige, gezonde, stimulerende en belonende omgeving. Olnjorowa_HL

We zijn toegewijd aan de bescherming van het milieu en Lake Naivasha in het bijzonder. Alle afvalwater wordt behandeld en gezuiverd alvorens het wordt terug gekeerd naar de omgeving. Een gebied van 12 hectare is gereserveerd, waar 4.000 inheemse bomen zijn geplant. Het bos groeit snel en er komen inmiddels steeds meer verschillende soorten vogels naar toe.

Kwekerij:
De kwekerij is opgericht in 1994 met een 1 ha Souvenir en 1 ha Golden Times. Nu zijn we op de grens van 21 ha en telen 13 verschillende rassen.

Fresco Flowers:
Fresco Flowers pakt onze rozen uit sinds 2010. Zij ondersteunen en versterken de goede reputatie van Ol-Njorowa op de Nederlandse veilingen. Daarnaast onderhouden wij intensief contact met elkaar om gezamenlijk nieuwe rozensoorten te selecteren.

Visie:
Ol Njorowa gelooft in de toekomst van de Nederlandse veilingen als een belangrijk platform in de bloemenindustrie waar onze inzet en commitment wordt gewaardeerd en wordt beloond.

Certificeringen:

– MPS A (MPS Nr. 801173)
– KFC (Kenya Flower Council) – SILVER
– MPS GAP

Indien u (een van) deze certificaten wenst in te zien dan kan dat via de link in onderstaand logo:

Button_assortiment

Ol-Njorowa beschikbaar in recycled foil

Kweker Ol-Njorowa is verkrijgbaar in gerecyclede folie op de Nederlandse bloemenveiling Royal FloraHolland. #rozen #duurzameproductie #frescoflowers #circularbag #ecofriendly

products

Athena
Paloma
Peach Tacazzi+
Pink Taccazi+
Red Ribbon
Sweet Tacazzi+
Tacazzi+
Tacazzi+ Gemengd
Light Pink Tacazzi+
Hermosa+
Opala
Moonwalk
Snowstorm+
Explorer
Thriller

we check, pack and supply roses

Tel: +31 (0)297 368 066