We check, pack and supply roses

Onze kweker: NIRP East Africa (RFH Nr. 95311)

“Les roses du succes”

NIRP International is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van onderzoek, veredeling, selectie en marketing van nieuwe snijroos en tuinrozen. NIRP is ca. 40 jaar geleden opgericht en heeft door de jaren heen een groot marktaandeel weten te behalen dankzij een traditie van professionaliteit en passie. NIRP rassen worden zeer gewaardeerd op alle markten door hun agronomische, esthetische en commerciële prestaties. NIRP International is trots op zijn klanten over de hele wereld: Europa, Amerika, Afrika, Azië en Oceanië. NIRP_HL

 

Kwekerij Kenia:
In 2008 is er een showkas gebouwd en deze is in 2013 uitgebreid tot 1 ha. Het doel is selecties uit te voeren en om nieuwe rassen te introduceren.

Locatie:
De kwekerij ligt in Naivasha op een hoogte van ca. 2.000 meter

Voor meer informatie zie: www.nirpinternational.com

Button_assortiment

NIRP aanwezig in het testcentrum van Fresco Flowers - Juli 2021

Vanuit NIRP zien we al jaren een diversiteit aan verschillende soorten binnen Fresco. Zowel in het high-end als supermarktsegment. De volgende rassen zijn door Fresco geselecteerd als positieve highlights:

Watergame:
Absoluut een mooie roze tint, niet erg grote knopvorm eigenschappen die erg interessant zijn voor transport. Opent langzaam in de vaas, weinig doorns en mooi blad. Er is altijd een markt voor deze kleur. Verwachte productie: 160-180 st/mtr.

Quite White:
Niet helemaal wit maar meer crème, grote koppen met een interessante vorm. Opent prachtig in de vaas en kleurt bij openen meer naar de kleur wit. Qua kleur niet vergelijkbaar met bestaande rassen in de markt. Verwachte productie: 150-160 st/mtr.

Gran Donna:
Absoluut een bijzondere kleur, knopvorm redelijk voor transport maar absoluut onderscheidend van kleur. Een bloemvorm zoals je van een roos mag verwachten, fantastisch vaasleven en geen doorns. Verwachte productie: 170-180 st/mtr.

Progress:
Met Progress een hele mooie bico in het NIRP-assortiment. Alle eigenschappen waarop we een ras beoordelen zijn positief, eigenlijk geen negatieve opmerkingen. Op het juiste moment vinden wij dit een interessant ras om in de gaten te houden! Verwachte productie: 150-160 st/mtr.

products

Atmosphere
City Center
Copacabana
Desert Rose
Fashion Girl
Frappucino
Gold Furry
Golden Globe
Grand Coupe
Grand Donna
Indigo
Loveley Morning
Red Alert
Rush
Samourai
Tiger

we check, pack and supply roses

Tel: +31 (0)297 368 066